dijous, 6 de març del 2014

UN ASTRONAUTA ASEGURA HAVER VIST UN "OVNI" EN L'ESPAI EXTERIOR.

Leroy Chiao, excomandant de l'estació espacial, admet en un programa de Sci Channel haver estat sorprès per «unes estranyes llums que semblaven alineades» quan treballava en l'espai exterior.
Molt pocs astronautes reconeixen en públic haver vist alguna cosa incomprensible en l'espai, segurament perquè hi ha poc a explicar i si n'hi ha, perquè fer-ho pot posar en dubte la professionalitat i la estabilitat psíquica d'algú amb un treball de risc en què la ment ha d'estar clara i no hi caben les fantasies. Així que l'estranya confessió de Leroy Chiao, excomandant de L'Estació Espacial.
                                           
                                                   La NASA detecta OVNIS en l'espai.



L'astronauta de la NASA, ja retirat dels vols espacials, assegura que va tenir una impactant visió en 2005 quan, en companyia del seu col · lega Salizhan Sharipov, instal · lava unes antenes de navegació
a l'exterior de l'Estació Espacial Internacional (ISS), un gran complex orbital sempre habitat que es troba a uns 400 quilòmetres d'altura i que completa una volta al voltant de la Terra cada 91 minuts aproximadament. «Vaig veure unes llums que semblaven estar en línia i que eren com una marca de verificació a l'inrevés (en forma de ve invertida), vaig pensar que era molt estrany», explica Chiao al The Huffington Post.
   
                                                 A l'esquerra podem vore a Leroy Chiao.








0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.