dilluns, 16 de juny del 2014

El primer cor virtual


La companyia francesa Dessault Systèmes ha desenvolupat el primer model virtual en 3D d’un cor humà que captura el seu comportament elèctric i mecànic mitjançant un software de simulació realista. El projecte Living Heart, desenvolupat per investigadors cardiovasculars i fabricants de dispositius cardíacs, es va treure al mes de gener i el seu objectiu era millorar el diagnòstic, tractament i prevenció de problemes cardiovasculars  mitjançant models virtuals en 3D.
Aquest descobriment permetrà als metges, investigadors i fabricants de dispositius viatjar per dins del cor per a accelerar la innovació i millorar el tractament de malalties cardiovasculars. El desenvolupament es podrà aplicar en el tractament i prevenció de les afeccions cardíaques i la millora de fabricació de dispositius mèdics
Aquest  avanç serà molt útil per a millorar teràpies amb defectes cardíacs congènits, es podrà aplicar a la població que sofreix errades cardíaques, arítmies i altres anomalies. Les simulacions seran una gran ferramenta educativa, deduirà els costos de desenvolupament de nous dispositius personalitzats i permetrà el diagnòstic ràpid i la millora dels resultats dels tractaments.

-Noticia original:
Primer corazón virtual completo para el estudio de enfermedades cardiacas

- Noticies relacionades:
Nuevo sistema permite cultivar microalgas con propiedades terapéuticas
Una mujer logra ser madre tras impantarle una válvula aórtica durante el embarazo


1 comentaris :

Anònim ha dit...

Com avança la tecnologia!

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.